logo O NAMA POSLODAVCI RADNICI ZOR KONTAKT GDPR 99 5120 488

O namaAgencija Kadus privremeno zapošljavanje d.o.o. osnovana je 2005. godine kao izvorna hrvatska agencija, s ciljem ustupanja radnika korisnicima poslodavcima postavljanjem višeg standarda u zapošljavanju, kako za korisnike poslodavce tako i za radnike.

kadus

Novi zakon o radu iz 2014.godine (NN 93/14) omogućio je Agencijama za privremeno zapošljavanje dopunu registracije privremenog zapošljavanja za djelatnosti u vezi sa zapošljavanjem tj. posredovanje u zapošljavanju.


Agencija Kadus d.o.o. je doregistracijom na trgovačkom sudu i dozvolom ministarstva dopunila djelatnost posredovanja u zapošljavanju i danas vrši zajednički usluge privremenog zapošljavanja i posredovanja u zapošljavanju.

kadus.hr je specijalizirani portal za pružanje online usluge mjerenja u organizacijama. Ovdje su navedena samo neka od mjerenja koje organizacije mogu provodiditi.


Uz naše gotovo rješenje razvijamo po potrebi za korisnika posebna rješenja za izvještavanja i testiranja te prikupljanja i obrade podataka. Radnici ispunjavaju upitnike na našim serverima čime je zagarantirana potpuna anonimnost ispitanika.

kadrovi
kadrovi


kadrovi
kadrovi