logo O NAMA USLUGE POSLODAVCI RADNICI KONTAKT GDPR

Voditelj/ ica A LA CARTE restorana


rok prijave: 15.04.2021


ZA INTERESANTAN KONCEPT HOTELA LAVANDA POD BRENDOM PLACES BY VALAMAR TRAŽIMO:

NAZIV RADNOG MJESTA: Voditelj/ ica  A LA CARTE restorana

RADNI ZADACI/ CILJEVI:

  • Organizacija, upravljanje i nadzor svih radnih procesa i djelatnika organizacija osoblja na svim radnim zadacima u okviru uslužnih prostora
  • Izrada dnevnih i tjednih rasporeda radnika prema zahtjevima posla te vođenje evidencije rada
  • Izlaganje dnevnog menija radnom osoblju te upućivanje na način posluživanja jela i pića
  • Briga o čistoći prostorija za usluživanje, kao i čistoći sredstava za rad
  • Doček, prihvat i ispraćaj gostiju u uslužnim prostorima te briga o njihovom smještaju u restoranu
  • Zaprimanje primjedbi i reklamacija gostiju u vezi hrane, pića i rada osoblja
  • Kontrola rada uslužnog osoblja (stručnost, točnost, brzina, način pohođenja s gostima)
  • Po potrebi zaprimanje narudžbi i posluživanje gostiju
  • Nadzor kvalitete i količine jela i pića
  • Obuka mladih radnika, novih (sezonskih) radnika i učenika na praksi
  • Svakodnevna suradnja sa šefom kuhinje kod sastavljanja dnevnog menija
  • Briga o asortimanu robe namirnica) i pića na šankovima
  • Organizacija svečanih obroka i sudjelovanje u organizaciji zabavnog sadržaja za goste
  • Organizacija inventure i izrada godišnjeg plana potreba sitnog inventara za sve uslužne prostorije
  • Odgovornost za sanitarnu ispravnost radnog prostora, za urednost osoblja i ispravnost sanitarnih knjižica
  • Primjena mjera i sredstva zaštite na radu
  • Ostali poslovi po nalogu neposrednog rukovodioca u skladu sa njegovim stručnim i drugim sposobnostima

 

MJESTO RADA: Stari Grad na Hvaru

 

UGOVOR NA: ODREĐENO

NAZIV RESTORANA:  Vala u Starom Gradu na Hvaru

DUŽINA RADNOG ODNOSA: 1 godina uz mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno

TRAJANJE PROBNOG RADA: 3 mjeseca

VISINA PLAĆE: cca 9000 kn

POSLODAVAC NUDI:

  • Smještaj
  • Topli obrok
  • Mobilni telefon
  • Bonusi

PROFIL KANDIDATA:

STUPANJ STRUČNE SPREME: srednja stručna sprema

ZANIMANJE/ STRUKA: Ugostiteljstvo

RADNO ISKUSTVO: 3 godine

POTREBNE EDUKACIJE/ TEČAJEVI/ CERTIFIKATI: HACCP, ISO standardi

POZNAVANJE RADA NA RAČUNALU: MS Office ( srednje/ napredno)

POZNAVANJE STRANIH JEZIKA: Engleski (pisanje/ govor)

 

Sve prijave možete poslati na mail: posao@kadus.hr ili pozivom na broj: 099 5120 488

 

datum objave: 24.03.2021


<<< povratak na popis


Ukoliko ste zainteresirani za posao prijavite se ili nas kontaktirajte: